Formulari de cerca

Agenda Cultural
ACUDIM21
Sense definir
Agenda Cultural
ACUDIM
Agenda cultural diputació i museus juliol - agost 2019

El fullet ACUDIM és un resum del programa d’activitats de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València. La majoria de les activitats culturals ací oferides tenen lloc al Centre Museístic de la Beneficència i al MuVIM, dos referents culturals a la ciutat de València. Són activitats gratuïtes i obertes als ciutadans.

Aquest fullet s'edita cada dos mesos i arreplega tota la programació dels tres museus que gestiona l'Àrea de Cultura: Museu de Prehistòria de València, Museu Valencià d'Etnologia i Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM).

A més, ACUDIM dóna compte de totes les exposicions itinerants que arriben als pobles valencians de la mà de l'Àrea de Cultura i de l'equip de tècnics dels museus de la Diputació. Aquestes itinerants serveixen d'acostament de l'activitat dels museus als municipis i contribueix a descentralitzar la cultura més enllà del nostre cap i casal.

A banda de les activitats expositives ACUDIM també recull una sel·lecció d’aquelles activitats que s'organitzen des d'altres unitats adscrites a cultura, com la Institució Alfons el Magnànim, el SARC o Promoció Cultural. Es tracta d'activitats obertes al públic: concerts, presentacions de llibres, teatre, actuacions musicals, etc. etc.

Consulteu i gaudiu la programació!
 

 

http://www.labeneficencia.es/node/3203

composicion portada:

Telèfons: (34) 90 246 02 02 - 96 388 25 25

Política de privacitat. Avís legal. Mapa web

Copyright © Diputació de València 2012. Tots els drets reservats.