Formulari de cerca

Agenda Cultural

Aquest fullet s'edita cada dos mesos i arreplega tota la programació dels tres museus que gestiona l'Àrea de Cultura: Museu de Prehistòria de València, Museu Valencià d'Etnologia i Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM).

A més, ACUDIM dóna compte de totes les exposicions itinerants que arriben als pobles valencians de la mà de l'Àrea de Cultura i de l'equip de tècnics dels museus de la Diputació. Aquestes itinerants serveixen d'acostament de l'activitat dels museus als municipis i contribueix a descentralitzar la cultura més enllà del nostre cap i casal.

A banda de les activitats expositives ACUDIM també recull una sel·lecció d’aquelles activitats que s'organitzen des d'altres unitats adscrites a cultura, com la Institució Alfons el Magnànim, el SARC o Promoció Cultural. Es tracta d'activitats obertes al públic: concerts, presentacions de llibres, teatre, actuacions musicals, etc. etc.

Consulteu i gaudiu la programació!
 

 

Sense definir

 

Podràs obtindre les teues entrades de forma anticipada per a tots els espectacles i activitats de la Bene

 

1) acostant-te al vestíbul de la Bene de dimarts a diumenge i de 10 a 20h

2) a través de la web www.labeneficencia.es

3) a través d'http://entradesvalencia.com

 

A més cal tenir en compte...

 

4) que abans d'obtenir les teues entrades, et sol·licitarem que et registres en el sistema de reserva per tindre un nom d'usuari i una contrasenya. En cada plataforma, t'indicarem com fer-ho

5) però si reps el nostre Newsletter, això vol dir que ja estàs registrat i no farà falta que tornes a registrar-te

6) només es podran reservar les entrades de la setmana en curs, a partir del dimarts a les 10 del matí

7) poden reservar-se un màxim de 2 entrades per usuari. Excepcionalment, per al teatre infantil poden reservar-se un màxim de 5 entrades, respectant sempre que per cada xiquet només pot accedir un adult

8) Si no pots vindre, anul·la la teua reserva des de la mateixa plataforma. La no assistència comporta una penalització per la següent reserva.

9) I si no puc obtenir entrada anticipada? Pots fer-ho en el vestíbul de la Bene des d'una hora abans del començament de l'activitat i fins a completar l'aforament (una entrada per persona, excepte en el cas del teatre infantil). Només es reserva un percentatge d'entrades per a taquilla,segons marca la legislació.

*El punt 9, no és aplicable als concerts d´Etnomusic, en els quals les entrades es podran recollir a les 18:00h. de la vesprada. 

 

Valenciano

Telèfons: (34) 90 246 02 02 - 96 388 25 25

Política de privacitat. Avís legal. Mapa web

Copyright © Diputació de València 2012. Tots els drets reservats.