Formulari de cerca

Agenda Cultural

Sense definir

Aquest fullet s'edita cada dos mesos i arreplega tota la programació dels tres museus que gestiona l'Àrea de Cultura: Museu de Prehistòria de València, Museu Valencià d'Etnologia i Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM).

A més, ACUDIM dóna compte de totes les exposicions itinerants que arriben als pobles valencians de la mà de l'Àrea de Cultura i de l'equip de tècnics dels museus de la Diputació. Aquestes itinerants serveixen d'acostament de l'activitat dels museus als municipis i contribueix a descentralitzar la cultura més enllà del nostre cap i casal.

A banda de les activitats expositives ACUDIM també recull una sel·lecció d’aquelles activitats que s'organitzen des d'altres unitats adscrites a cultura, com la Institució Alfons el Magnànim, el SARC o Promoció Cultural. Es tracta d'activitats obertes al públic: concerts, presentacions de llibres, teatre, actuacions musicals, etc. etc.

Consulteu i gaudiu la programació!
 

 

Sense definir

Sense definir

 

Podràs obtindre les teues entrades de forma anticipada per a tots els espectacles i activitats de la Bene

 

1) acostant-te al vestíbul de la Bene de dimarts a diumenge i de 10 a 20h

2) a través de la web www.labeneficencia.es

3) a través d'http://entradesvalencia.com

 

A més cal tenir en compte...

 

3) que abans d'obtenir les teues entrades, et sol·licitarem que et registres en el sistema de reserva per tindre un nom d'usuari i una contrasenya. En cada plataforma, t'indicarem com fer-ho

4) però si reps el nostre Newsletter, això vol dir que ja estàs registrat i no farà falta que tornes a registrar-te

5) només es podran reservar les entrades de la setmana en curs, a partir del dimarts a les 10 del matí

6) poden reservar-se un màxim de 2 entrades per usuari. Excepcionalment, per al teatre infantil poden reservar-se un màxim de 5 entrades, respectant sempre que per cada xiquet només pot accedir un adult

7) si 15 minuts abans de l'activitat no has validat la teua entrada en el punt d'accés a la mateixa, es cancel·larà la teua reserva. Si no pots vindre, anul·la la teua reserva des de la mateixa plataforma

8) I si no puc obtenir entrada anticipada? Pots fer-ho en el vestíbul de la Bene des d'una hora abans del començament de l'activitat i fins a completar l'aforament (una entrada per persona, excepte en el cas del teatre infantil). Només es reserva un percentatge d'entrades per a taquilla,segons marca la legislació.

*El punt 8, no és aplicable als concerts d´Etnomusic, en els quals les entrades es podran recollir a les 18:00h. de la vesprada. 

 

Valenciano

Telèfons: (34) 90 246 02 02 - 96 388 25 25

Política de privacitat. Avís legal. Mapa web

Copyright © Diputació de València 2012. Tots els drets reservats.