Formulari de cerca

Agenda Cultural
Dissabte 22 de febrer (12:30h)
Concerts acústics Muviment
Sessió amb Pete Lala

El pròxim dissabte 22 de febrer tindrà lloc un nou concert acústic en l'espai gastrocultural del MuVIM, Muviment. Una sessió de música en directe amb Pete Lala.
Pete Lala és un trio musical format per una pianista i veu, un baixista i un bateria; la seua producció musical s’enquadra en el context del neo-soul encara que amb diverses influències, que van des del jazz tradicional de Charlie Parker fins a les sonoritats més modernes i avantguardistes de Robert Glasper. ‘Colors’ és el primer àlbum del grup, que està conformat per 8 temes en valencià; es un projecte musical, de creació contemporània, que naix l’any 2019 a València amb la finalitat de crear una nova sonoritat dins de la música d’ autoria valenciana.
Amb un estil més internacional, fresc, nou, mesclant tot tipus de ritmes i colors que venen d'influències de lo més diverses, l'objectiu d'aquest grup és buscar altres sonoritats dins de la música en valencià, atraure la gent cap a una música més independent, alternativa, d'estil neo-soul... Tot això juntament amb un missatge cap a la gent jove per canviar els paradigmes de la música actual. Amb aquesta música, es busca crear un punt intermedi entre la composició colorista, d'aquí el nom de l'àlbum, amb la barreja amb el pop, funk, jazz, r & b, hiphop, juntament amb les lletres en valencià.

Telèfons: (34) 90 246 02 02 - 96 388 25 25

Política de privacitat. Avís legal. Mapa web

Copyright © Diputació de València 2012. Tots els drets reservats.