Formulari de cerca

Agenda Cultural
Dijous 13 de desembre a les 18:30h
Sala Gregori Mayans
Debat
#VLCvsODI: combatem la intolerància a les xarxes
Activitat gratuïta

El dijous 13 de desembre a les 18:30h vos convidem a la reflexió al voltant de la realitat dels discursos d'odi i la discriminació en les xarxes socials. Entrada lliure i gratuïta fins a completar l'aforament de la Sala d'actes.

L’Ajuntament de València, davant el creixement dels delictes d'odi que s’està experimentant, promou la campanya «#VLCvsODI: combatem la intolerància a les xarxes», en commemoració de la Declaració Universal dels Drets Humans. El problema és especialment important a les xarxes socials on, baix l’anonimat, estos discursos s’escampen entre la població: xenòfobs, racistes, masclistes, classistes, homòfobs, elitistes... Cal doncs iniciar una reflexió de tota la societat per promoure el pensament crític que defense la llibertat d'expressió en un àmbit de respecte als drets humans.
La taula redona estarà formada per:
Joan Antón Mellón. Catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat de Barcelona; Observatori del Sistema Penal i Drets Humans
Macarena Correro. Fiscal de la Secció de Tutela Penal d'Igualtat i contra la discriminació, Fiscalia Provincial de València
Miquel Ramos. Periodista i coautor del projecte “Crímenes de odio”
Modera: Javier Vilalta (Expert en Drets Humans)
El debat comptarà amb representació de col·lectius vulnerats i persones expertes en la matèria com ara: Anna López, Dra. en Ciències Polítiques i experta en extrema dreta; Eva Máñez, Fotoperiodista; Amparo Sánchez, Plataforma contra la Islamofòbia; Mar Ortega, LGTBI Col·lectiu Lambda; Jaume Durà, CEAR; Xavi Torregrosa, Plataforma CIES NO; Representació de l’Institut Drets Humans de València; David Garfella, Policia Local València; Marian Borouni, Centre Islàmic de València; Toni Gisbert, ACPV; Lourdes Miron, CVONGD.

Telèfons: (34) 90 246 02 02 - 96 388 25 25

Política de privacitat. Avís legal. Mapa web

Copyright © Diputació de València 2012. Tots els drets reservats.